Categorieën

Hoofdmenu Website

Wie zijn wij

Sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in modeltreinen, modelbouw en accessoires.
Wij garanderen hoge kwaliteit, goede service met een persoonlijk advies.

Wij bieden een breed scala aan merken in modeltreinen, modelbouw en accessoires.
Hoewel we niet alle producten van alle merken in de winkel of de webshop op voorraad kunnen hebben, zijn we wel in staat bijna alles voor u te bestellen. Bent u op zoek naar een specifiek product of merk, dat u niet kunt vinden op onze website , stuur ons dan een e-mail en wij streven ernaar om uw behoeften te voldoen.
Ons email adres is: modelspoorcentrum@hotmail.com
Een groot deel van onze winkel bestaat uit de modeltreinen in HO schaal (1:87).
Wij krijgen onze producten geleverd van grote merken zoals Marklin, Fleischmann, Trix, Roco. Bovendien bieden wij merken zoals Piko, Lilliput, Rivarossi en Electrotren. Daarnaast bieden wij u een wijde selectie van accessoires voor uw spoorbaan, zoals huizen, auto's, vrachtwagens, figuren, landschap materialen, etc. Deze producten zijn afkomstig van Faller, Vollmer, Noch,Busch, Preiser, Herpa, Wiking, Merten en Woodland.
Het digitale systeem is niet meer weg te denken vandaag de dag!
Wij kunnen u voorzien van digitale systemen van de merken Marklin, Roco, Trix en Fleischmann.We bieden ook digitale systemen van ESU en Uhlenbrock.
Na HO (1:87) is N (1:160), de meest populaire schaal voor modeltreinen. De modellen zijn bijna de helft zo groot als de HO modellen, maar dankzij de moderne technologie zeer gedetailleerd . Voor schaal N, bieden wij u de volgende merken: Minitrix, Fleischmann Piccolo en Arnold. Er zijn ook Japanse en Amerikaanse merken zoals Hobbytrain en Kato. Bijna, bijna alle fabrikanten van HO accessoires hebben producten voor schaal N.
Wij bieden ook een uitgebreid assortiment van plastic kits, zoals vliegtuigen, schepen, militaire modellen, auto's en motorfietsen het merk Revell, Italeri, Tamiya, Academie en AFV. Daarnaast vindt u bij ons merken zoals Hasegawa, Plus-model, Dragon en trompettist. Eduard levert Photo Etched parts. We hebben ook de afzonderlijke delen voor rupsbanden van Friulmodel. We hebben ook Verlinden hars figuren in schaal 1:35 en 120mm.
Modelbouw is het uiteraard niet mogelijk zonder goed gereedschap!
Verf, kwasten, reiniging - en vulstoffen, bieden wij van Revell, Tamiya en Vallejo.
Airbrush compressoren ontvangen wij van Revell, Tamiya , Black Bull en Badger.
We vullen ons assortiment aan met kleine gereedschappen zoals bestanden, zagen, tangen, schroevendraaiers, klemmen, enz. Bovendien hebben wij balsa hout, metalen strips en profielen van K & S, kunststof platen en profielen van Evergreen en elektrische componenten, zoals Kabels, LEDs, weerstanden, lampjes, stekkers van Viessmann.
Wij verheugen ons over uw bezoek aan onze onlangs gerenoveerde winkel op de Jongmansweg nr. 47 in Heerlen.
Hier vindt u een aangename en rustige sfeer en een goed persoonlijk advies.

Met Vriendelijke groeten,
-Modelspoorcentrum Linden-


Zoeken